Mardröm!

Ny dag. Söndag på sjukhus. Jag är faktiskt lättad över att jag vaknade här och inte hemma just idag. Låt mig berätta varför.

Jo, jag drömde nämligen att jag var hemma och gick den vanliga morgonrundan och tittade till alla djur. Hos korna väntade en fasa. Nyfödda kalvar, helt oväntat och alldeles för tidigt. Flera tvillingpar var det också, småttingar överallt, och alla utom en var döda. De låg där i halmen, hopfrysta som glansiga små säckar och allt var så sorgligt och chockartat i mörkret.
Tack och lov att det var en dröm! Trodde väl aldrig jag skulle säga det men vilken lycka att vakna på region Västmanlands gummimadrass!

Undrar vad en sådan här dröm betyder? Hursomhelst vill jag inte ha några nya kalvar än på ett tag. Och när de kommer önskar jag att de är fullgångna och mår bra. För att styra ödet åt rätt håll valde jag bilder på en väldigt levande och pigg liten tuss från förra året! Visst var de fina både mor och dotter?

Nu ska det ätas frukost här och sedan ska jag nog ge mig ut på en promenad tror jag. Hoppas ni andra har sovit gott inatt, utan drömmar om döda djur.