Före och efter

För en gångs skull kom jag ihåg att ta före- och efterbilder. Jag har tvättat lagårn. Är mycket nöjd. 

Nu är jag mör i ryggen, ganska trött och har skräp i ögonen. Dricker halvgod litauisk, eller om det är polsk, öl ur trevligt glas och äter godis.

Det var en bra dag för lagårsstädning idag. Varmt och ljust men med nackdelen att lagården var rätt full med kalvar. De fick husera i olika delar av halmrummet medan jag tvättade och sedan komma tillbaka när det torkat. Två grupper, de största, råkade blanda sig en gång men det löste sig till slut det med. Däremot kan Linda bli förvirrad på måndag eftersom jag har bytt plats på grupperna. Det blir klurigt.

Ljust och fint resultat. 

Ett annat krångel är att värmen har slutat funka i vår högtryckstvätt. Det går mycket sämre med bara kallvatten men å andra sidan blir det inte lika mycket ånga som bär omkring bakterier.
Jag var inte supernoga, det hade jag inte tid med, men det blev så mycket ljusare och fräschare när jag var klar. En fröjd att gå in där och jobba. Och kul att göra snyggt någonstans när så mycket annat ser fult ut. Ute kommer balplastbitar och lera fram överallt när det tinar och fryser på om vartannat och det ser tråkigt ut.

Som avslutning. Titta på bilderna en gång till. Före… och efter..

Tack.

Jaja, det syns kanske inte sådan enorm skillnad som det är i verkligheten men nog blev det fint?

Nice att ha en blogg såhär, så man kan visa upp tillfredsställande arbeten man gör.

Trevlig helg!