Vägen till levande landsbygd

Tack alla som handlade köttlådor från oss igår. Det är så kul att så många väljer närproducerat. 

Jag blir glad och varm i hjärtat när jag tänker på det. Att våra fina sommarkvigor hamnar hos medvetna och kloka konsumenter.
Det här köttet kommer att förgylla många tillfällen, både festliga grillkvällar och vardagliga middagar. Och för varje tugga är man med och bidrar till svensk, sund matproduktion och levande landskap. Det är något annat det än skövlad regnskog och djur på transportfartyg på havet.

Det vi svenska bönder jobbar för är god djuromsorg och hållbart, vettigt landsbygdsföretagande. Vi ska ha bra mat, djur som trivs och en landsbygd där man kan bo och verka. Alla som väljer våra produkter och håller fast vid det svenska är med och skapar det.Tack och smaklig måltid!