Glad påsk och en Mazarin

4 april, 2021

Snart slut på högtiden och här har det inte påskbloggats särskilt flitigt. Dagarna har flugit iväg och det har varit fullt upp. När jag tänkt skriva en rad på kvällarna har jag somnat i soffan istället. 

Jag har varit hemma i helgen förutom i lördags när ett födelsedagsfirande på sjukhuset stod på schemat. Det var väldigt trevligt och bra.
Här på farmen har det varit full aktivitet och varje dag har det ploppat ut kalvar till vår stora förtjusning. Just nu väntar jag på att åka och hämta två  barn och då kan jag passa på att visa en av de nyfödda. Mazarin, en fin tjurkalv som Fiona blev mamma till i förrgår.

Här håller han på att göra sig påmind…

Jag ville så gärna se hela förlossningen men hon ville inte ha mig där.


-Kan man få vara ifred, eller?  Jag har en rätt stor grej på gång här.


-Hör du dåligt?! Stick! Jag råmar väl om det är något!

Bara att gå därifrån och återkomma lite senare. Då var han ute!

Jättefin är han. Pigg och stark. 

Totalt har vi åtta kalvar nu, idag kom tre, varav en ute i skiten under bar himmel. Det var lite av ett äventyr men det kan jag berätta om en annan gång.

Nu, lite sent, önskar jag alla en riktigt glad påsk!

 

Nu har han börjat
Vägen till levande landsbygd