Daff-Daff och Lilla Gubben

Visst är de gulliga? Små dunbollar som kan pipa med stängd näbb. Extra kul att de fick olika färger. 

Som utlovat kommer här några bilder på kycklingarna. Den gula heter Daff-Daff och den guldbruna är Lilla Gubben. De är fyra dagar gamla och börjar bli riktigt livliga.

Bland annat har de hjälpt mig att skriva. Med blandat resultat.

Daff-Daff trampade mest omkring utanför tangenterna och Lilla Gubben ville bara picka på W. Sedan bajsade han på J och K, det tyckte jag var oförskämt!

De här två är Lovisas kycklingar men Matilda tar hand om dem och tämjer dem åt henne. De har fått ett fint pallkragsbo i hennes rum med värmelampa och allt och idag fick de vara med när jag kom hem en stund och hjälpte till med läxläsningen. Snart ska de få komma på besök på sjukhuset.

Om mindre än en vecka ska vi få ankungar också, det blir spännande för det är första gången. Det är Matildas projekt och hon ska tydligen fostra dem att äta mördarsniglar. Själv vet jag inte ett skvatt om ankor men jag är ganska säker på att det kommer att bli ett himla kacklande här framöver!