Magiskt kvällsbad

Jobb, lite vila, mer jobb och till sist en god, grillad middag och ett härligt kvällsdopp med ett gäng ungar. Fredag kallas det visst. Nu när jag har tittat till alla djur och burit foder åt några som hade för lite är det redan lördag. 

Badturen gick till Lövsjön den här gången och jag måste ju bara få visa. Det var så magiskt vackert och alldeles varmt i vattnet. Jag är glad att vi åkte iväg fast klockan var mycket och jag säkert hade struntat i det om det inte var för att jag hade lovat kidsen. Det blev en riktig energipåfyllning för både kropp och själ i den ljusa sommarnatten.

I morgon ska vi släppa djur på nytt bete så nu gäller det att räkna ut var det är lämpligast att sova så jag är hyfsat pigg och utvilad inför det. Det är oerhört varmt i det rum som numer är mitt sovrum (en skrubb utan fönster, tack som fan Matilda som bytte rum utan lov) så kanske blir det soffan. Eller husbilen.

En önskedröm jag har är att ha en utesäng på gräsmattan. En gedigen järnsäng önskar jag mig, en fransk sak med snirklar helst. Och så myggnät över så jag kan slumra ostört. Undrar när det ska bli av? Kanske nästa år? Då ska jag njuta av sommarljuset dygnet runt.

Nu önskar jag alla en trevlig helg.