Det vanliga, tack

Jag har aldrig varit så pass stammis någonstans att jag kunnat säga de orden när jag beställt mat. Inte ens på pizzerian i Kovland har jag en särskild favoriträtt utan flera. Hemma, en lördag däremot, törs jag nog säga att vi har ett säkert kort. 

När vi vill äta något gott här i huset blir det ofta en köttbit med sås och klyftpotatis till. Det tycker vi är lyxigt och det passar alla. Även om vissa obstruerar ibland och vill ha sushi, märkliga pastarätter och wokpannor av olika slag är det sällan någon som gnäller när maten väl står på bordet och jag har tänt några värmeljus och gjort fint.


Vem kan motstå? Å vad jag är glad att jag inte är vegan!

Jag gillar att fira helg även om jag jobbar som vanligt. Laga något gott och äta mycket och länge. Ikväll ska jag och Elias se någon film och kanske äta ett eller annat chips efter maten.

Några som definitivt kan ropa ”Det vanliga, tack” vid varje måltid är våra djur. De föredrar samma maträtt i samma utförande varje dag. Då mår de som bäst. De bryr sig absolut inte om vilken veckodag det är.

Hoppas alla har en fin lördag!