Blir det bättre med en annan nyans?

Grönt igen men mörkare och förhoppningsvis, kanske, en aning tryggare. Om nu något traktormärke är tryggt nyförtiden. 

Jag vill passa på att presentera den här rackaren i alla fall och säga välkommen ordentligt. Jag hoppas att den ska vara trevlig och driftsäker och inte stå mestadels på verkstaden som våra andra traktorer har gjort. Vi har bytt ut en av Deutzarna så antalet traktorer är detsamma och nu ber vi till jordbruksmaskinernas heliga moder att de ska rulla också.

Som inför alla investeringar man inte riktigt planerat var det en vånda innan allt var klart, särskilt för Danne. Vad skulle man satsa på? Vad var smartast och vad blev mest ekonomiskt i längden? Nu är det gjort i alla fall och det känns bra. Linda gillar den också om man tolkar alla hennes hjärtan på Snap.


Fin va?

Som ni vet är jag inte så förtjust i traktorbyten längre. Litar inte på nyare jordbrukstraktorer överlag. Jag är alldeles för gammal i gemet, börjar bli cynisk och nästan lite bitter när det gäller sådana här saker. Vi har alldeles mycket erfarenhet av att amortera och reparera samtidigt, oavsett märke. Men jag måste erkänna att den här är rätt på många sätt och dessutom väldigt snygg! Kanske är den vårt bästa byte?

Håll tummarna nu för att den kommer att gå som en alldeles förträfflig, helt funktionell liten klocka. Hittills har den skött sig fint så jag är glad och nöjd.


John Deere 6215

Så! Nu har jag visat den. Nu pratar vi inte mer om det här. Får den för mycket uppmärksamhet lär den väl börja brinna eller nåt.