Lunch, skitkörning och tre klippta kor

Det första och det sista av de tre var vad jag åstadkom igår. Det var inte mycket men långt ifrån försumbart ändå. 

Lunchen intogs med Danne efter ett av våra otaliga möten på sjukhuset och vi festade till det med buffé på Bakgården i Birsta. Tänk att man trillar dit om och om igen. Jag som skulle sluta med buffé. Jag har ju inte självkontrollen som krävs! Gott var det i alla fall även om jag blev alldeles för mätt som vanligt.
Sedan klippte jag alltså kor. Tre stycken hann jag innan jag var åter hos sjukhusdottern. Jag klipper bara lår och magar så det är ingen stor bedrift men tre klippta kor är tre långhåriga kor färre. Idag blir det fler och då ska jag bjuda på ett par bilder också.  Synd bara att det inte är så snyggt med halvklippta djur.
Andra jobbar på desto effektivare än mig och Jesper och Danne körde skit för fullt tills vädret satte stopp. Snö och nollgradigt med halka och slir som följd. Idag är det barmark igen så nu går det bättre.

På kvällen, när jag skulle skriva allt det här, lyckades jag dessvärre ställa till det så jag inte kunde komma in på bloggen längre. Det irriterade mig till orimliga nivåer och jag inser att jag behöver se över mitt dagliga behov av både kaffe och fysisk träning så jag inte spränger ett blodkärl i hjärnan!
Nu funkar det igen som genom ett trollslag och jag besvärade troligen ATL-redaktionen helt i onödan.
Hoppas alla har en bra onsdag!