Ledigt till sist

Min plan att ta sovmorgon gick sådär. Jag var inte ute i ottan precis men särskilt länge softades det inte.

Jag tog det lugnt och gjorde frukost åt barnen i godan ro när jag hörde Linda starta hjullastaren strax före sju. Ungefär en minut senare skickade hon en Snap. Då hade hon hittat den här killen strövandes på gårn alldeles bortkommen!

Rymling…

Han fick vänta ett tag på att bli insläppt igen för rätt som det var hade vi slaktbilen alldeles i krokarna också. Vi skyndade oss att skilja ut de djur som skulle iväg och jag hann precis sanda gårdsvägen innan transporten dök upp. Tre prima beteskvigor klev snällt upp på lastbilen och inom kort är de köttlådor i våra kloka kunders frysar.

På förmiddagen kom Danne hem från sjukhuset och efter en lagom arbetsdag gjorde vi tidig kväll och var äntligen lediga. Vi tog med oss Elias på storhandling och sedan åt vi middag på nyöppnade Mangal Grill i Birsta. Där var det god mat och stället var fint med rustik design. Snabbmatsrestaurang med klass liksom. Pizza, sallader och grill hade de och se vilket fint porslin.

Nu är vi hemma och tittar på en film som jag tror heter Bruiced. Jag har vin i glaset och chips i skålen och inatt kommer äldsta dottern hem från Skåne. En bra kväll.

Troligtvis somnar jag vilken minut som helst så därför är det bäst att säga godnatt och trevlig helg nu. I morgon kämpar vi vidare i vinterkylan och jag ska försöka skapa lite adventsstämning här hemma. Hoppas alla har en fin fredag!