Just nu, lördag 4:e december kl 21.04

Lördagskväll på sjukhuset. Bokföring, seriekoll, yogastretch och överkonsumtion av kaffe. 

Jag har sett klart Knutby-serien och pappersarbetat idag. De ska snart bygga om här på avdelningen och jag drömmer om att ungdomarna som är inlada ska få tillåtelse att rita och måla på väggarna innan. Och deras föräldrar förstås. Om det ska gipsas om borde det väl inte vara något problem?


I väntan på det har jag släppt lös kreativiteten på fönstret med hjälp av filmjölk. Jag trodde det skulle bli fint när mörkret föll men effekten blev inte så bra eftersom persiennerna är i vägen och inte går att dra upp.

Vad konstigt det är att året snart är slut. Den sista gröna pärmen för 2021 är redan halvfull och rätt som det är går man väl och våndas över bokslut och deklaration. Det positiva med den här utdragna sjukhustiden är att jag har rätt bra koll på alla papper i år. Det har varit rörigt med mailfakturor och utskrifter och post som kommit bort emellanåt men själva bokföringen är i tämligen god ordning. Man lär sig att använda tiden efter ett tag och det är bra att kunna göra nytta ibland när mycket är hopplöst och kaos. Vissa dagar blir det ingenting men ofta är det skönt att ta tag i något och känna att man jobbar.

Själva lördagsfeelingen är ganska obefintlig men jag har hört rykten om glass borta i köket. Det kan vara precis vad jag behöver så nu ska jag stänga ner här och jogga iväg och se om jag kan få mig en liten bytta. Trevlig helg!