Söndag och en överraskning

Jag längtar tills i morgon. Först ska jag se julkalendern med barnen och sedan jobba med Linda. 

För tillfället är jag just i färd med att stöka undan i köket och sen är det allt dags att krypa ner och vika in småklövarna.

Här har det snöat rejält de senaste dagarna och Danne skottade för fullt när jag kom hem.

Dagen har förutom vanligt jobb innehållit en trevlig lunch med skidskytte och mina föräldrar som sällskap. Sedan gick jag och två tonårsbarn ut på en kombinerad promenad-och joggingtur i kylan. Det bet i både kinder och lår kan jag lova. Vi hade -18 i eftermiddags och nu är det säkert ännu värre.
Morgondagen väntas också bli kall och när det mildras ska det bli ännu mer snö. Jag har ju spått en riktig vargavinter tidigare och hittills verkar det som att jag kan få rätt. Tyvärr…


Tur man kan värma sig på sådana här.

När Linda kommer i morgon väntar en överraskning på henne i ladugården. Den är pälsig och trevlig men om det är bra eller dålig surprise vet jag inte än. Nu ikväll var den sisådär men under kan ju ske såhär i juletid. Vi håller tummarna och så visar jag upp den i morgon.

Kramizzz så länge, som man säger på Facebook.