Min önskelista julen 2021

Jag fick så himla fina presenter när jag fyllde år så jag behöver inga julklappar egentligen. Men eftersom önska är gratis så kan man ju passa på ändå. 

Grisar. Jag önskar mig grisar! Inte en till minigris som går runt och chefar, utan helt vanliga matgrisar. Gärna två dräktiga suggor som kan ge mig massor av kultingar men annars går det bra med sisådär 5-10 smågrisar bara. Till dem önskar jag mig en skogshage med rejält stängsel och ett mysigt vindskydd med frostfritt vatten. Grisar alltså…så roliga och trevliga. Och så goda.

Sportutrustning för många sköna tusenlappar. Längdskidor, slalomskidor, fräsiga tajts och nya löparpjucks. Och så önskar jag mig ett gym som ska ligga alldeles nära där jag bor samt en snygg PT som kommer och hämtar mig när det är dags att träna och ger mig gott fika efter.

En extra klippmaskin, jag kan tänka mig en Aesculap Econom CL eftersom önska är gratis (den kostar nästan 9000 kr) och en stor packe nya, vassa skär. Då jag kan jag bli professionell ko- och tjurklippare på deltid och aldrig behöva stå utan utrustning även om den ena maskinen är på service eller skären har skickats på slipning. Vilken dröm.

Mer realistiska önskningar är en krukväxt eller en mögelost. Eller som sagt ingenting alls. Jag är väldigt nöjd precis som det är och det är helt sant
Vill ni veta vad jag fick på födelsedagen förresten? Jo, jag fick supergod middag och fina örhängen av mina föräldrar, en osteopatbehandling av Danne och en livs levande get till en familj i Kenya av Lovisa! Jag har det så bra.