Skillnad på folk och fä

Fina dagar har passerat. Vädermässigt i alla fall med lagomt kallt och soligt. Djuren njuter och mår gott men värre är det på folkfronten. Vi människor är som en hög med blöta löv!

Danne är trött efter några dygns snökörning och extremt lite sömn. Linda har migrän och fick lämna jobbet efter en halvdags smärtkamp. Jag har ont i ryggen, eller om det är magen, samt odefinierbar ångest och sonen Elias har slagit huvudet i en stol.

Va’ ska’rä bli av oss??!
Ja, det kan man ju undra men jag tror bestämt vi skulle behöva en riktig glöggpaus och några feta skinkmackor kombinerat med en semestervecka eller två.

Glögg har jag i alla fall men på mackan får det bli ost ikväll. Detta kommer att avnjutas efter en renande och helande löprunda i mörkret. Kroppen rör sig trots allt fastän blicken är död och det är ju alltid något. Håll tummarna nu så jag inte halkar och bryter något, för då är arbetslaget rostat på riktigt!

Pray for me…