Avklarat!

Såhär nöjd var Danne över att ha klarat julafton 2021. Nu är hela julhelgen slut och vi har haft det bra och ätit gott. 

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Har sett på film och ätit julskinkepizza. Jag är lite för mätt, har fått i mig för mycket socker och det är alldeles för stökigt här hemma men det gör faktiskt ingenting. Ljudet av tonåringar som festar på sushi och gör sig lustiga över vårt trasiga handfat gör livet vackert. Danne har lagat det där handfatet med blått silikon så jag förstår att de skrattar. Och som ungdomar kan skratta sen! Åt vad som helst och hur länge som helst. Man minns ju själv, det var ett annat sorts skratt! När upphörde det? När man blev myndig? Eller när man fick kotförskjutnigar och räkningar att betala?

De senaste två dagarna har vi försökt vara så jullediga som möjligt. Tagit hand om djuren och haft långa fikapauser. I morse var det kallt och klart och jag försökte fånga det guldiga förmiddagsljuset på bild. Titta här vad fint vi hade.

I morgon är vi åter i vardagen igen men jag ska försöka styra min arbetsdag så jag hinner umgås med vår äldsta dotter som är hemma från Skåne också. Linda jobbar som vanligt så det ska nog inte vara helt omöjligt.

Hoppas alla har haft en fin julhelg!