Alla hjärtans jävliga dag

Det här är inspirationsnivån just nu. Och då har jag inte ens tagit bilden själv, så illa är det. 

Massor av bondekollegor visade så fina bilder på Instagram idag. Det var kalvar med hjärta i pannan, det var nyfödda småttingar på hjärtformad halmbädd, det var mönsterklippt päls och det var kärleksförklaringar vid spånkärrorna.

Själv är jag hos sjukhusbarnet och skickade ett trött meddelande hem till Linda där jag bad om en hjärtbild till bloggen. Det blev den här. Tror hon hade fullt upp!

Romantiken flödar inte om man säger så. Det regnar inga geléhjärtan och jag är troligtvis en hemsk människa. Har ägnat alldeles för stor del av den här dagen åt att framföra ”konstruktiv kritik” här på sjukhuset. Det vill säga skällt och varit dryg och arg. Både mot de som förtjänat det och folk som mest var i vägen.

Jag är förbannad och jag hatar ätstörningar och all annan satans psykproblematik! Hatar att folk ska behöva lida så in i helvete.

Mitt hjärta är inte gjort av rosa gelé och glansig choklad. Det är släpat i gruset och kört genom utgödslingen.

Nya tag i morgon.