Ensamlördag men snart middagshäng

Ensam här på gården sedan igårkväll och jag njuter. Ja, jag gör faktiskt det. Det är tyst och lugnt, fullt upp med jobb men ändå så vilsamt. 

Idag har jag gjort rent foderbord och krubbor samt städat ur traktorerna. Lite senare ska jag och några tonåringar till min syster och hennes familj och äta middag. Kött härifrån gården blir det och så ska vi dricka gott (förhoppningsvis) vin som vi har köpt tillsammans från Vinoteket.

Det här är whiskeymarinerat innanlår som vi ska grilla. Det ser inte mycket ut för världen i den här tråkiga påsen men jag tror det blir riktigt gott. Som tillbehör ska vi ha diverse grönsaker och röror.

Hos korna är det samma andraskörd som vanligt på menyn men de är nöjda och glada. Några av dem har börjat få lite fyllnad i juvren nu också så det är spännande att gissa vem som blir först ut att kalva.
Otroligt att ännu en vecka snart har gått. Rätt som det är har vi fullt med småttingar här!