Då var det sommar då

Det är sant som det är sagt att tiden bara går fortare och fortare. Redan första juni idag och jag fattar inte hur det gick till. Vipps var vi inne i en sommarmånad och skörden står snart för dörren. 

Både kalvar och ungdomar har grönbetespirr och det är en härlig tid med ljusa nätter och snart skolavslutning. Tyvärr har vi haft ganska kallt ett par dagar men det regn vi fick de senaste dygnen var väldigt välkommet. Blir det varmt igen nu kommer det växa så det knakar.

Hemma på ranchen har det hänt en del medan jag har haft anhörigtjänst på sjukhuset. Jag känner mig nästan lite utanför. Det har grupperats om kor, tagits avelsbeslut och släppts ut tjurar. Det har varit god mat och fikaservice signerat Dannes supermormor och det har till och med sprängts sten.

Om någon har behövt mig kan man undra? Nä då. Det verkar inte så. De klarar sig så himla bra tydligen!

I morgon ska jag hem i alla fall och då ska jag göra nytta. Jag ska visst få sällskap av en rejäl lastmaskin också om ryktet talar sant. Det där grävprojektet jag berättade om har förgrenat sig och det blev till att ta in bärhjälp med massorna för att hinna med. Mer om det i morgon kanske. Nu ska jag se ett avsnitt av en ny serie som jag har börjat på. Jag och dottern är inne i ett städflow så därför var det kanske inte så konstigt att jag fastnade för den här när jag kikade runt på HBO.

The cleaning lady. Fast den här städerskan är ett par snäpp värre än mig. Jag vill städa ur ett hoarderhem, högtryckstvätta lagårn eller organisera om ett stort förråd, men hon gör lite andra saker kan man säga. Röjer upp brottsplatser åt riktigt farliga personer bland annat. Det tänker jag försöka undvika.