Dubbelbloggare i farten

Det händer att vi får besök av läsare här på gården men jag har aldrig druckit kaffe med en annan ATL-bloggare förut. Idag hände det!

Viktoria Birgersson på Mörteleks Frälsegård hade ett jobb i närheten av där vi bor och eftersom vi är bloggkollegor och liksom känner varandra på avstånd passade vi på att träffas i verkligheten. Otroligt kul var det!

Så lättsamt och trevligt. Och roligt att Danne var hemma också.
Jag bjöd på kantarelltoast och trodde jag var vuxen och härlig som även kunde langa fram hemgjorda biskvier från frysen. Biskvier som Linnea hade bakat förstås men ändå. Dessvärre hade de inte fått det där chokladhöljet som ska vara utanpå men det märkte jag inte förrän senare. Jag bjöd alltså på halvfärdiga bakverk som första intryck. Bra start! Som tur var kunde man sikta på lite florsocker och vi skrattade åt eländet. Goda var de i alla fall och det är ju alltid något.

Vi fikade och pratade, gick en rundvandring på gården och gosade med kalvar. Tiden bara flög iväg.

Självklart dristade vi oss till några selfieförsök innan vi skiljdes åt och ack vad synd att jag inte är lite mer, tja, photogenique, så att säga. Viktoria lyste upp bildrna i alla fall och en snygg bloggare är ju bättre än ingen alls, det har man ju alltid hört.

HÄR är Mörteleksbloggenförresten in och läs!

Tack för att du kom Viktoria! Hoppas vi ses snart igen!