Här är hans nya kärlek

Det har spirat ett tag och nu har de börjat kila stadigt. Efter en misslyckad dejt med en blondin hittade han henne till sist. Hon med stort H. Eller C. 

Bara för att klargöra, varken jag eller Lexia är dumpade eller så, han har bara breddat startfältet lite. Just nu är det nyhetens behag som gäller och vi som varit med ett tag får snällt backa undan när de här två drar på dejt i nån skogsdunge.

En 26 tons Case är det som fångat min makes hjärta den här gången. Lite större än han hade tänkt sig men det var en väl omhändertagen maskin med allt han eftersökte så nu fick det bli som det blev. Det var nära med en Volvo först men den fick åka hem igen av olika skäl.

Kolla vilken snygging.

Hon var till väldigt bra hjälp när vi skulle gödsla ut ströbädd måste jag säga. I gavelboxen är det svårt att komma åt med hjullastaren eftersom det är så lågt i tak. Med rototilt kan man fixa det mesta tydligen och det var riktigt kul att se.

Modellen är en CX 250 C och den har gått ungefär 15 000 timmar. Gripkassett, gräv- planer- och tandskopa följde med så nu är det fritt fram att dika, nyodla och stöka om gården till oigenkännlighet.

Grattis!