De klarar sig bra utan mig

Lite väl bra kanske? Det händer visst mycket på farmen trots att jag inte varit med på några dagar. Det ska man vara tacksam för men är jag måhända ganska överflödig? Nåväl, framåt vårbruket skulle de nog börja sakna mig åtminstone, om inte förr. 

Två karlar kan få mycket gjort. Som en ängel kom Håkan igår och satte igång med att köra skit från de överfulla gödselplattorna till andra lagringsplatser. Det svämmade nästan över så det var verkligen dags för en omfördelning. Danne har skickat slakt, flyttat djur, gjort rent hos kalvarna och även hämtat ett gäng nya småttingar nu ikväll. Plus en massa annat jobb. Det sitter en lång lista på whiteboarden också, på saker som han och Lindsjö-Tomas ska fixa inom kort. Han har med andra ord inte bara agerat utan även planerat. Allt medan jag har ätit mig igenom Stockholms stad, varvandes sött, salt och olika nyanser av gräddigt.

Jag kom hem till Sundsvall igår och åkte direkt från tågstationen till sjukhusbarnet. Idag var vi hemma på permission en stund hon och jag, därav min kunskap om hur bra alla verkar klara sig i min frånvaro. I morgon byts vi föräldrar av och det ska bli riktigt kul att komma hem och jobba igen. Veterinärbesök på torsdag och kanske, kanske hinner jag sopa vindväven på fredag. Håll tummarna!
Till dess blir det skrivjobb, läkarmöten och Händelser vid vatten på SVT här hos Region Västernorrland. Det funkar det med.