Räknas det här som otrohet?

Jag är väldigt nöjd och glad men jag vet inte om jag kanske har råkat hoppa över skaklarna här? Var går gränsen egentligen? Någon som vet?

Om man sedan länge levererar sina djur till Nyhléns Hugosons, har ett gott samarbete och dessutom har medverkat i både reklamfilm och på kartongbild i mataffären, är det då okej om man har en ny favoritkaffemugg i ladugården? Från självaste… Scan…?!

Det här är mitt senaste Traderafynd och jag vann auktionen med stort jubel i absolut sista sekunden. I helgen hämtade jag ut den och nu är den här lilla skatten min på riktigt. Visst är den fin?

En reklammugg i äldre snitt, enkel men stilren och med ett styckningsschema på franska! Passar mig perfekt. Kaffe, kött och la plus belle langue du monde. Konstigt om man föll lite lätt? Blev aningen svag i ena knävecket? Nej, precis. Jag är Nyhléns/Hugosonsleverantör men jag är ju inte död!

Nu är det bara att hoppas att relationen överlever detta men tack och lov är den inte bara långvarig utan även stabil och välfungerande. Vilken himla tur.