Inväntar ketchupeffekten

Vi befinner oss i ett sorts uppbromsat mellanläge nu. Vad hände med våren? Och kalvarna? Och hur ska vi göra med alla idéer? 

I morse snöade det igen och så ska det tydligen fortsätta några dagar till. Kossorna kniper som om det gällde livet och det mesta står lite stilla trots att det bubblar under ytan.

Det är en hel del på gång här, främst vårbruket som hägrar vid horisonten men också en massa annat. Vi är till exempel i startgroparna för nya lösningar för vatten och uppvärmning och har även diverse andra planer för framtiden. Privat händer det också grejer och och vi kommer snart att ha mer att göra än vanligt.

Just nu är det dock lugnet före stormen känns det som. Våren kom av sig, kalvningarna har stannat upp, vi har inte riktigt klart med bemanning och har inte spikat alla investeringar och förbättringar som vi (eller mest Danne, denna ofattbart driftiga människa), klurar på.

Tänk när proppen går ur och allt forsar iväg. Då är det bara att håll´ i troseran och åk´!