Supermamman levererar

En av favoritkorna finns bland de som kalvat hittills och tror någon att vi fick en hornlös kviga att avla vidare på? Svar nej. Men det gör inget. Allt som Kjellina föder fram blir bra och är så välkommet. 

Den här gången blev det en rejäl tjurkalv som nog kan bli ganska stor på sikt. Kraftiga drag och mysigt tjock under hakan redan nu. Han är väldigt olik både mor och far sin. Leif är pappa och han är ju enfärgat ljus och Kjellina, ja hon har ju sin egen gråbruna Kjellinafärg.

Kalven ser ut såhär.

Naturen alltså. Man vet aldrig vad man ska vänta sig.

Det här är Kjellinas femte kalv och som traditionen bjuder fick han ett namn på E. Lovisa föreslog att han skulle heta Eddie och så fick det bli.
Kjellinas tidigare kalvar är Ellie (hon är kvar och ska snart få en kalv hon med), Elsa (hade tyvärr horn), Elliot (första tjurkalven) och Elma (också hornbeprydd). Alla kalvningar har varit okomplicerade och även denna gång skötte hon allt själv.

Hon är så trygg i sitt moderskap, Kjellina. Ett riktigt praktexemplar. Har full koll på kalven och allt den behöver men blir inte överbeskyddande eller osocial. Hon vet hur det funkar bara och hetsar inte upp sig över något.