En djuriskt glad påsk

Här kommer en påskhälsning från oss i Nysäter. Om man inte har några påskkärringsbarn i förskoleålder kan jag rekommendera att pynta upp diverse djur istället. Resultatet blir varierat men man har kul medan man håller på.

Bloggen återuppstår nu efter några dagars stiltje och vi har hunnit med både godisätning och pimpelfiske som traditionen bjuder. Här är till exempel chokladbananer på min brorsas grill som är gjord av en tvättmaskinstrumma.

Här är en påskkalv.

Förutom att fota djur i sjalett stökar vi på med lite av varje. Det är en aning rörigt här men snart tror jag att vi får styr på rutinerna igen. De senaste dagarna har gått fort och vi jobbar, firar födelsedagar och försöker hitta rätt i ett nygammalt familjeliv. Vi sjukhusföräldrar har förvandlats till hemmavarande permissionsföräldrar nu och det är en fröjd på många sätt. Men även utmanande. Många känslor om man säger så, och det är ju själva livet det. Så som det ska vara.

Nu vill jag önska alla en riktigt trevlig påsk och själv ska jag ta en skvätt vin och tänka på Jesus. Ha det fint hälsar vi och våra påskdjur!