Hastigt bakslag

Precis när man hade slutat med underställ och mössa, kanske till och med fått lite färg i ansiktet, ja då blev det såhär. Gissa om energimätaren slog i botten när jag kom ut i morse? 

Kallt som fan och strilande regn mötte mig när jag stapplade ut till ladugården i ottan. En stund senare satte det igång att snöa också och det höll på vad som kändes som hela morgonen och förmiddagen.

Alla närvarande hade nog helst tagit en spontan Netflixdag idag men det stod tyvärr inte på menyn. Formsättningen är i full gång här och djuren ville ha mat precis som vanligt.


Bild från dagen innan när det var vettigt vårväder. 

Frampå dagen lättade det upp en aning och snön smälte bort men det var nog den tråkigaste, kallaste och blötaste dagen på länge.
Själv kom jag smidigast undan av alla eftersom jag gjorde bort mitt längsta arbetspass under tidiga morgontimmar som vanligt. Efter det var jag sysselsatt med sjukhusskjuts, handling och gymträning innan det var dags att gå ut igen för kvällsjobb. En riktigt vinstlott till skillnad mot de stackars formsättarna som jobbade ute hela tiden. Tur de är härdiga.