Så mycket att visa

Den berömda ketchupeffekten har levererat och nu är det mycket i görningen samtidigt. Jag måste bara se till att hinna fota så jag kan visa alltihop!

Det hemska vintervädret vi fick har dragit vidare så nu är det full rulle kanelbulle igen. Minst sagt.
Saker jag vill berätta om är såklart vårbruket och ensilageplattan men också en massa annat som händer. Danne ska nyodla på ett ställe till exempel och vi har köpt en liten maskin och kanske även en stor. Gödselspridaren går flitigt på åkrarna och vi ska snart testa kultivatorn som följde med hem från Brunnby ifjol.

Hoppas jag hinner dokumentera lite mer de närmaste dagarna, det ska bli kul att visa här på bloggen.
Nu är det dags för mig att sova efter en trevlig middag med Jesper och Felicia. Ostfylld lövbiff åt vi och sämre kan man ha det minsann.

Nya tag i morgon. Trevlig helg!