Mot en ny vecka

Bloggen har verkligen gått på sparlåga den här veckan. Nu kikar jag in och säger hej men mycket mer än så blir det inte. 

I morgon ska jag upp tidigt och riva av morgonpasset hos djuren. Sedan blir det sjukhus, möten och lite pappersarbete. Jag ska försöka hinna lämna in min dator för batteribyte också, det har inte blivit gjort än, och så ska jag göra en ordentlig plan för veckan. Det är en aning rörigt nu känns det som och jag har svårt att komma till skott med saker och strukturera min tid. Mest rörigt är det i skallen kanske men det brukar ju klarna där med om man försöker styra upp det praktiska.

Ikväll har jag och två av barnen ätit hemlagad pizza och sett på film. Riktigt trevligt var det och jag känner mig glad. Nu ska jag sova för i morgon ska jag försöka att varken snooza eller somna om i köket till första koppen kaffe. Det blir en utmaning men skam den som ger sig.

Tack och godnatt från er trötta bonde.