Vilken helg mitt i veckan!

Tänk så det kan bli, att man får komma till Karlstad och vara med på överraskningsfest i mörkaste månadsskiftet? Vad glad jag är att vi åkte och vilket härligt gäng vi var. 

Under stort hemlighetsmakeri, så stort att ingen vågade prata med en själ om det innan, samlades ett vi ett tjugotal personer i finaste logen på Löfbergs arena i torsdags. Där överraskade vi bondekollegan Kjell som fyllt 50 år och jag tror faktiskt inte att han anade ett skvatt. Han kom dit med familjen i tron att han skulle se sitt favoritlag spela hockey och möttes av vänner och släkt, skönsång och ballonger!

Allt var kanonbra ordnat av hans fru och döttrar och vi var ett himla trevligt gäng som umgicks. Jättegod mat, bra match och trevligt pubhäng är inget man är med om varje kväll precis.

Smolket i bägaren skulle väl vara att Färjestad, Kjells favoritlag, förlorade mot Timrå just den här kvällen men han verkade kunna leva med det också. Jag tyckte inte att det spelade så stor roll vem som vann, det var fantastiskt att kunna se hockey utan att behöva sitta på en plaststol och frysa. En loge med mat, bemannad bar och sköna soffor gör underverk för idrottsintresset och kan varmt rekommenderas. Bishop Arms i centrala Karlstad var perfekt som avslutning också. Med goda drinkar och grabbar som köpte in stora brickor med öl åt alla.

På det hela taget hade vi två väldigt fina dagar trots att det var långväga och en del pyssel med att få ihop allt här hemma och på sjukhuset innan i for. Vi åkte tillsammans med våra vänner Thomas och Ann och med dem är det alltid roligt och aldrig besvärligt. Under torsdagen, innan själva överraskningskvällen, hade vi till exempel en riktigt semesterdag med både långlunch och spontanbesök på Brigadmuséet.

Att få fira någon och vara del i en gemenskap var kul och kändes nästan lite nytt på något vis. Är det covid som har vant oss av med att ses? Eller bara det faktum att livet ibland gör att man blir rätt ensam under vissa perioder? Hursomhelst blev jag nästan överraskad själv. Av hur snälla alla är och att man får vara med precis som man är. Tack.