På måndag smäller det

Det är nästan så man får nypa sig i armen men nu kommer det att ske. Vi ska få en ny medarbetare till Nysäter Lantbuk! 

Sedan Linda slutade hos oss för över ett år sedan har vi jobbat själva och bara tagit hjälp av F-skattare då och då i perioder. Jenny till exempel, har hjälpt oss på gården en dag i veckan den senaste tiden och så har vi fått leja fler maskinförare än vanligt när Danne inte har hunnit med som han brukat.

Nu kommer vi äntligen ha en anställd igen, åtminstone på halvtid, och det ska bli så kul och bra. En riktigt driven tjej kommer hit, med stor erfarenhet trots unga år och jag ska presentera henne ordentligt när hon blivit lite varm i kläderna.

En bra sak med att ha andra på gården är att man skärper till sig med saker som man halkat efter med. Som exempelvis att röja i omklädningsrummet och återställa duschen till dusch istället för förråd. Fikarummet har blivit fikarum igen istället för gym och gymmet har fått flytta in i ett hörn i ett av barnens rum. Just det sista kanske inte är optimalt men det får duga för nu. Vi fick till en fikahörna bredvid ladugården igen och det känns bra nu när vi blir en till.

Som sagt ska jag presentera vårt nytillskott sedan, när hon har fått jobba in sig lite. Tills dess får ni gärna hålla tummarna för att hon ska trivas hos oss. Och att första dagen löper på utan något större drama som får henne att ifrågasätta beslutet att komma hit.