Rosa, vitt och brunt

Måndagen är avklarad och veckan är på rull. Den började med en vacker morgonrodnad mot vit snö och brun skrapgödsel.

Det är en del skit att bära efter några dagar med rejäl kyla. I fredags var det skrapdag i hangarn men eftersom allt var som permafrost var det ingen mening. Idag hade det släppt lite, så pass att jag kunde ta ut det mesta, så nu är vi i fas igen. Många skopor blev det och det är fullt på plattorna. Men en rosa himmel genom framrutan piggade upp.

Idag har jag varit hemma på morgonen för att sedan raskt förflytta mig till sjukhuset för möte och föräldrabyte. Maja har jobbat och gissa om jag blev glad när jag fick den här bilden nu på kvällskvisten?

När jag ser hur hon tar den där lilla extra tiden med djuren bli jag varm. Det är engagemang och känsla, och en inställning om att vi verkligen är ett team som vill det bästa för våra fyrbenta.


Hon fick ett leende av Greven också, det är inte det lättaste att fånga på bild!

I morgon ska vi flytta om kvigor och försöka få styr på var alla ska bo. Vi har damer av alla möjliga storlekar inhysta här och där och Danne och jag är inte helt eniga om hur vi ska ha det. Men innan det är dags att åka hemåt igen ska jag yoga, fika och sova här hos Region Västernorrland. Det är ett helvete med sjuka ungdomar men en ynnest att få mat, kaffe och sängplats bredvid dem som förälder. Inte alla länder som erbjuder det.