Bygga bo eller bygga bord?

Kan man inte sova så kan man blogga. Och har man inget svetsbord kan man köpa material och bygga ett eget. Här är Dannes nyaste skapelse. 

Verkstaden är ett eget projekt på att göra-listan och målet är att få till allt så praktiskt och bra som möjligt därinne. Nu när vi har ordentlig värme här finns det inget som hindrar diverse reparationer och arbeten på hemmaplan. Eller, jo det ska väl vara stöket då förstås.

Det är alltid en viss oreda i verkstaden och jag fattar inte hur annat folk gör för att hålla efter? Man kan förstås bara göra så gott man kan och vem met, kanske är det nu det blir ordning även hos oss? Danne har flyttat om och ändrat lite i planlösningen och när det här arbetsbordet är på plats kan man nästan bjuda på en rundtur.

Pschhhjjjk, pschhhjjk, lät det i all oändlighet men till sist var alla svetsfogar där de skulle. Snyggt och rejält tycker jag och jag hoppas att han blir nöjd. Ett redigt arbetsbord är inte alla förunnat.