Mycket som pågår

Det är glest mellan inläggen nu men det blir nog bättre snart. Det är mycket som pågår här, framförallt på det privata planet, så det får vara som det är så länge. 

Om man ändå ska berätta något kan jag börja med att återigen uttrycka min glädje över att Maja är tillbaka hos oss och att vi får så mycket gjort när vi är en till. Praktiskt är det med hennes stora erfarenhet av mjölkkor också. Häromdagen lirkade hon till exempel ut en riktigt stor tjurkalv ur en ko som som behövde hjälp. Hur lätt som helst.


Före

Det vårstädas också på de någorlunda framtinade ytorna och igår fylldes det på med grus hos gavelkalvarna efter att Danne hade tagit ut en del av ströbädden. Ytan framför blir upptrampad och senaste tiden fungerade den mest som en pool tills nytt material kom på plats.


Efter

Vidare har jag skottat ut något ton skit ur drivgångskarusellen och ägnat mig åt pappersarbete de senaste dagarna. Danne har kört skit från plattorna och renoverat klart ytterligare en traktorskopa vilket nästan var ett evighetsprojekt.

Det känns som att vi ligger efter med allt just nu men det går nog framåt ändå, ett steg i taget.


Zzzzzz……

Tänk bara om man kunde få till det där med avslappning också!