Arbetarlunch och fredagsförkylning

11 november, 2016

 

Nu har jag ätit lunch som en riktig arbetare. Tänk vad rejält det känns med ordentlig mat i stället för sallader och mackor!

Vi hade korv och potatis i en plastlåda i kylen och jag var helt galet trött och hungrig när jag kom in. Jag slängde in hela lådan i micron, värmde till temperatur tokhett och öste sedan på bearnaisesås, ketchup och senap. Fram med en gaffel och så åt jag direkt ur lådan ensam i köket. Bra känsla, jag behöver lite kraft nu.

Ute är det vinter. Snö men inte så jättekallt just idag.

snobalar

Jag jobbar på ungefär som vanligt fast lite långsammare. Jag är rejält förkyld och tänker att jag ska ta det lite lugnt och stillsamt om det går.

Nu ska jag snart skrapa gångarna i Hangarn och det passar mig alldeles utmärkt. Härlig värme i traktorhytten och ljudbok i lurarna.

Jag har återupptagit mitt Nezerilmissbruk och svalde just två Alvedon så tillvaron känns rätt okej för tillfället. Man får njuta av det som är. Som lite vila mot en halmbal tillsammans med en katt.

Fredag är det ju i alla fall och det ger alltid en bra känsla! I kväll ska jag lägga mig tidigt. Alternativt somna i soffan med fötterna nära kaminen.

elinthefarmer

 

 

Kallt bland halm och kalvar
Åter till brottsplatsen