Hur man transporterar 16 plastrullar

Danne har varit i Hammarstrand i två dagar och balat åt andra bönder. Nu har han slipat knivarna till pressen och lastat plast inför fortsatt körning i Ljustorp i morgon. 

Jag har skött djur och målat hus. Inte mycket nytt under solen här hemma.
Tänk vad förvånade alla ska bli den dag jag skriver att jag har dansat magdans eller varit på min första lektion i kvantfysik!

Här är pressen (McHale fusion 3) och traktorn (John Deere 7230).

Där fram sitter en egentillverkad plastbrygga.

Den går att använda lite som man vill tack vare att man kan ta av och på pinnsektionerna som håller rullarna. Antingen kan man ha bara plast, som nu, då ryms 16 rullar. Annars kan man ha fyra rullar och ett 1 sipaxfat eller 10 rullar ett tvåhundralitersfat. Oändliga möjligheter med andra ord! Typ. Bra grej är det  i alla fall. Danne och kompisen och kollegan Torbjörn byggde varsin för några år sedan.

Jag skulle ju kunna ljuga nu och säga att jag hjälpte honom att lasta och sådär, som en riktigt präktig slåtteränka, men om sanningen ska fram så sprang jag bara ut och tog några bilder på hans slit. Till mitt försvar hade han bara två rullar kvar att bära så det var inte så mycket att hjälpa till med. Och bloggbilder måste man ju ha!