Snor och flyttkaos

Jag har varit förkyld ett par dar. Inte så jag har varit nära döden eller så men tillräckligt för att bli rätt kraftlös, uppgiven och less. På det mesta, från djuransvar till familjeplikter och skitiga golv.

Ibland skulle jag faktiskt vilja vara ifred med mitt värkande huvud och min onda hals. Umgås med mina näsdroppar. Och ha tid att ligga i soffan och kolla på Tillbaka till Aidensfield.
Går den serien fortfarande förresten? Den var ju himla bra! Minns att jag och pappa kollade på den ibland när jag var tonåring och kom hem tidigt från skolan. Mr Grass-nånting hette en gubbe…Greengrass kanske? Och så var det de hurtiga poliserna. Och den lokala baren.

Hursomhelst, ikväll kände jag mig lite bättre. Alvedon och lugn och ro och ingen foderblandning. Matilda var snäll och följde med Elias till fotbollsavslutningen istället för mig och övriga familjen var på brottning. Jag kände mig riktig pigg.

Så varför inte ta tillfället i akt och skapa fullständigt kaos på kontoret!?

Man trycker in en hel del i ett sånt här utrymme. Frysxox, en tvättmaskin (den har jag redan slängt ut), hyllvis med skrot och en hel del ”kanske-bra-att-ha”-grejer.
Mer överbelamrat än vanligt. Hur många pärmar behöver man egentligen?

Vi byggde det här rummet för snart tio år sedan. Det finns en toa-och duschdel också, och sådana där omklädningsrumsskåp och allting. Det var tänkt som fikarum men det blev liksom aldrig något fikat där. Vi har alltid gått in i huset för mat och fika eftersom det oftast bara är jag och Danne som jobbar. Så det blev kontor i stället men nu är tanken att det ska bli fikarum igen. Och kontor.

I morgon åker skrivbordet ut och sedan ska jag försöka hitta ett bra matbord. Kanske även en kökssoffa. Fyra stolar hade vi visst redan.

Eftersom vårt hus står mitt på gården och vi har haft små barn länge har jobbet och privatlivet alltid varit väldigt sammanflätat. Det har varit bra för det mesta, jag har verkligen uppskattat det, men nu har jag kommit till en punkt där jag känner att det kanske kan vara bra med både och. Ett öppet hem och ett liv nära gården för oss, barnen och andra som kommer hit men också en del av själva arbetsplatsen dit man enkelt kan slinka in för fika eller bara en liten paus. Utan att behöva gå in i huset jämt. Kanske blir det lättare med alla dessa arbetskläder också tänker jag? Om man får allt lite samlat.

Vi får se. Det är i alla fall roligt att flytta och möblera om! Nu hoppas jag bara att den här förkylningen inte tar om och golvar mig så jag inte kan fortsätta med det jag har påbörjat.