Lucka nummer 18: Lite snett bara

Här är en bild som inte är så jättegammal. Men den är rolig och den väcker minnen. 

hakans

Håkan hamnade ”lite snett” med JD’n första hösten han jobbade hos oss…  Tur att han är så lugn och stabil den mannen. Det här var liksom inget att få panik över, bara för Danne att åka dit och dra honom på rätt köl igen så att arbetsdagen kunde fortsätta!

En rolig sak med att ha lantbruk är alla människor man träffar när det är högsäsong i odlingen. Vi köper in en del tjänster av andra företagare, bland annat sådd och gödselspridning, så ibland är det mycket folk i rörelse hos oss.

Håkan lejer vi in på F-skatt. Han är anställd av en mjölkbonde söder om stan vi brukar hyra in honom från vårbruket och ända in på hösten och förvintern. Jag är oerhört glad och tacksam för att han vill jobba hos oss. Vissa människor är mer än en hjälpande hand och ett antal timmar i traktor. Håkan är guld värd.