Vägran och verkstad

1 februari, 2018

Jag VÄGRAR skriva om snön! Tänker inte analysera den här snösmockan, redogöra för antal centimeter, gissa vindstyrkan eller ondgöra mig över spåriga vägar, skyhöga drivor och oframkomliga områden. Mina sociala medier är fullkomligt nedlusade av snö idag så min röst behövs nog inte i sammanhanget. Och förresten kanske högarna försvinner om man ignorerar dem?
Dessutom har jag varit ganska förskonad idag, andra har slitit mycket mer än mig ute i galenvädret så jag ska nog hålla tyst tror jag.

I stället kan jag visa några gryniga bilder från verkstaden. Det är apsvårt att fota så man ser ordentligt men sammanfattningsvis handlar det om en del saxliftåkning, regelspikning och väggipsing här på dagarna. Blir väldigt bra!

df df2 df3 sax sax2

Som synes är bilderna i fel ordning men eftersom mina bloggläsare är synnerligen intelligenta och snabbtänkta så behöver jag inte ändra det. Ni fattar ändå och jag slipper få ett hysteriskt sammanbrott. Win-win, som de säger i Amerikat!

 

 

 

Dannes fem bästa takskottartips!
Snöstorm, fullspäckad dag och en dickpic