Grattis Nisse!

Vi är ganska dåliga på att komma ihåg födelsedagar sådant. Tack vare Facebook är det ju lite lättare nuförtiden men vi lyckades ändå missa Dannes barndomskompis Nisse igår. Skämmes!
Vi skyller på att det har varit brottning hela helgen. En dålig ursäkt men den kan funka eftersom Nisse också har varit brottare en gång i tiden.

Han fyllde i alla fall 41 den här gången, det vet jag med säkerhet eftersom han är ett år äldre än Danne. Född -77 alltså, eller som han själv brukar säga, ”året när en kung dog och en annan föddes”. (Den kung som dog var Elvis Presley och den som föddes var Nisse Forsman)

Just nu träffar vi inte Nisse så jätteofta men han är en viktig person för både Danne och mig. Han har hjälpt oss mycket genom åren och jag är oerhört tacksam för det. Både för den tid han har lagt ner i våra byggprojekt och för hans vänskap.

Men Nisse, om du läser det här. Visst var det förbannat kul när vi for till Naggen och hämtade kalvar du och jag?! Vi körde fel på både dit- och hemvägen och blev prejade ner i diket av en fet pickup! Och så bakluckan på gamla Jettan som vi fick öppna med en skruvmejsel när vi skulle leta fram bogserlinan! Det tog hela dagen men var ett roligt äventyr! Och hem kom vi i alla fall till slut!

nisse

Stort grattis från oss. Hoppas du förlåter mig för att jag stal en av dina bilder nu!