Glada nyheter!

Nu är det klart. Från och med första mars är Linda anställd på heltid!

Jag ville bara berätta det. Stor grej för oss. Liten grej för många andra kanske.

Efter nära 20 års företagande är vi äntligen här. Lite väl sent kanske? Eller i alldeles lagom tid. Nej, lite sent är det nog. Vi hade behövt henne här tidigare om jag ska vara helt ärlig. Men då hade det å andra sidan kanske inte blivit just Linda. Så det blev perfekt det här.

Hon har jobbat halvtid sedan mitten av november och nu ska vi se om hon står ut med oss i större utsträckning.

Vi är i alla fall supernöjda och lyckades till och med enas om en bra idé kring ett schema utan att Danne och jag separerade. Vi firar detta med en trevlig bild från i somras!

nyfodd

En annan kul grej är att jag hittade sista delen av min gamla blogg tidigare idag! Den jag skrev innan jag hamnade här på ATL. Det var rolig läsning, mest för att jag trodde att den var borta för gott. Hemsidan vi hade förut där ”blogg’n” fanns blev hackad på något sätt för länge sedan och jag har aldrig lyckats komma åt mina texter igen. Nu hittade jag i alla fall några inlägg av en ren slump och jag måste säga att ett av dem var riktigt bra! Jag hade skrivit om matsvinn, kött och skolbarn och jag blev faktiskt lite stolt över mitt gamla jag. Kan publicera det här någon dag om någon vill läsa.