Det blev visst lite dålig stämning

Så kan det gå när man blir irriterad och skriver vad man tycker en sömnlös natt.
Uppfriskande må jag säga. 

Man ska väl inte hålla på och förklara och förtydliga en massa men eftersom många verkar intresserade, och provocerade, av var jag står politiskt så kan jag berätta att jag är medlem i Centerpartiet. Jag är det för att jag anser att de driver frågor jag brinner för och för att jag tycker att de i mångt och mycket har en vettig politik. Det betyder dock inte att jag håller med om allt.  Och det betyder inte att jag inte kan eller får kritisera deras partiledare. 

Det jag ville säga med förra inlägget var alltså inte att jag älskar sossarnas lantbrukspolitik. För det gör jag inte. Långt ifrån. Jag tycker, som jag även skrev i inlägget, att det finns mycket mer att önska där. Jag anser att vi behöver ändra på väldigt mycket och värdera och respektera framförallt matproduktionen på ett helt annat sätt än vad som görs idag.

Jag står fast vid min åsikt att det är synd att det så ofta blir pajkaskning i stället för konkreta förslag och diskussioner. Och jag tycker att man ska kunna ha höga krav på sina folkvalda politiker och våga kritisera dem, i både stort och smått. Jag tycker också att det är viktigt att titta lite närmare på allt som presenteras för oss på internet och bilda sig en egen uppfattning.

Vidare får folk göra som de vill. Man behöver ju inte tycka lika och man behöver absolut inte tycka som jag. Man behöver inte ens läsa den här bloggen om man får högt blodtryck och blir arg av den!

Jag drar i alla fall till Ungern ett tag nu. Tror det blir bra så. Den som vill kan hålla utkik här så kan det nog hända att jag lägger upp några bilder och berättar lite om vad som händer. 

kaffe

Allt gott så länge!