Såhär blev det

Igår gjordes allt klart på grävprojektsåkern, utom bortforsling av en stor sten. Det blev himla snyggt och bra måste jag säga. Och stenen syns ju inte ens på bilden.

Danne harvade och gjorde fint.

Idag har vårbruket dragit igång på allvar. Töva Maskinservice har varit här och kört gödning och Danne och Håkan har harvat i Gårdtjärn.
Jag har haft en unik dag på så sätt att jag inte lämnat gården en enda gång. Elias åkte till en klasskompis efter skolan och fick skjuts därifrån till fotbollsträningen. Sen var min mamma snäll och hämtade honom eftersom jag blev tillfälligt billös. Himla smidigt och tänk vad mycket man hinner när man slipper hacka sönder dagarna med en massa bilåkning.

Här syns bevis på att jag varit någorlunda produktiv idag!


Dammig, skitig, lerig och lite sårig. Och så stövelränder på vaderna såklart!