Vi har rymt hemifrån

Just nu är jag, Danne, Linnea och Lovisa ungefär sextio mil hemifrån. Vi lämnade över gården till Linda och tog oss genom snöröken på E4 ända upp till Luleå. 

Här är det ungdoms-SM i brottning hela helgen så vi har mest sett insidan av en idrottsarena. Inte det sämsta men man blir ju så nyfiken på allt annat som Luleå har att erbjuda. Jag skulle vilja hinna med en promenad på isvägarna till exempel. Eller gå på något coolt kulturevenemang. Men det får blir en annan gång. Jag är glad att vi är här, både för själva resan, familjetiden och idrotten. Men också för att vi har fått träffa fina vänner som bor häruppe. Så kul! Och så har vi sett ett superfint, nybyggt ungdjursstall också. Hos nämnda vänner.

Hemma är det visst plusgrader vilket inte är det bästa för halmåtgången. Men Linda fixar och ordnar så att alla djur har det bra och vad jag förstår har hon haft en rätt trevlig helg hittills. Igår hade hon skottat med klaffskopan och haft så roligt att hon knappt tagit sig hem efter arbetsdagens slut!

Nu ska jag sova för i morgon brottas vår dotter i final. Då behövs utvilade nerver. Kanske främst hos föräldrarna.