Tjejer som blir lite för mycket

Jag kan gilla spontana besök men när en tjej liksom tränger sig på, kommer för nära och inte känner att det är fel läge, då kan jag tycka att det blir lite för mycket av det goda. 

Det blir jobbigt när man försöker visa, ganska tydligt, att det inte passar just nu. När man nästan handgripligen kastar ut en gäst men hon ändå hänger sig kvar.

Det här var i morse när jag var i ladugården. Jag försökte jobba på som vanligt och sköta mitt men hon ville verkligen inte gå. Det är en trevlig brud så det hade väl varit kul att träffas, men hon var bara så väldigt i vägen. Jag arbetade ju och hon var inte precis till någon hjälp om man säger så.

Jag markerade att jag helst ville vara ifred men hon dröjde sig kvar, gick någon sväng och tittade på kalvarna och sedan kikade hon fram igen och ville vara trevlig. Plockade med mina sopsäckar, flyttade ett par hinkar och strök runt som för att hålla mig sällskap. Fast jag sa flera gånger att jag hellre jobbade själv och att det var bättre att vi sågs hemma hos henne lite senare i stället.

Till slut bröstade jag upp mig och sa att nu fick det faktiskt vara nog! Då drog hon sig tillbaka lite. Men sedan hörde jag ett plötsligt ett brakande ljud i diskrummet. Jajamen! Tror ni inte hon var där och stökade?! Fast jag hade sagt, helt tydligt, att jag inte behövde någon hjälp!

Hoppas hon håller sig hemma i morgon.. i sin egen box med de andra kvigorna.