Bygger de nu igen?

Jajamen, i morse rullade en betongbil upp på gårn.

Danne har ett projekt på gång. Oväntat va?

Kantbalk, eller egentligen själva sulan där kantbalken ska stå. Där ska en vägg resas sedan. I bakkant blir det betongblock .

I onsdags fick jag höra av två olika personer att min man nog har någon sorts bokstavskombination. På grund av hans ständiga byggande. Kanske är det så och ibland blir jag trött och får ekonomisk ångest av det. Men jag beundrar samtidigt det driv och den framåtanda han har. Och jag blir glad av att se honom så glad över att få utveckla vår gård.

Gjuta, gjuta, kan inte sluta..

Det som byggs nu är en liten grej bara. Som förbereddes när vi byggde maskinhallen. Det är en tippficka där vi kommer att kunna ta emot spån och torv och annat i lösvikt. Det är praktiskt. Ett bra litet bygge. Fortsättning följer.