Trevligt besök på gården

Vilken himla tur att jag har den här bloggen! Tack vare den fick vi trevligt besök från Jönköping i torsdags.

Familjen Junvik som har följt mig i flera år kom förbi och hälsade på. Jättekul!

Jag skämdes lite för att gården inte visar sig från sin allra bästa sida just nu… Det första som mötte gästerna när de kom hit var Dannes kaosprojekt på gräsmattan. Han håller på och fyller ut och det är stora jordhögar framför hela huset.

Sen kom de till det inrasade tältet som står alldeles framför Hangarn.. Det har jag inte visat här på bloggen eftersom det ser så jävligt ut. (Det syns litegrann på bilden här nedanför så nu bjuder jag på det)

Som tur är finns det ju annat som är fint och trevligt hade vi. Vi blev många vid middagsbordet och Junviks barn tog över mitt jobb i kalvladugården som riktigt duktiga små avbytare!

Tack för att ni kom Martin och Frida och alla barn! Nu vet vi var vi ska mellanlanda när vi passerar Jönköping i framtiden!