Kan jag bara få säga en sak?

Packad och klar för en dag på We Effect-kontoret och en resa ut på landsbygden.

Vill bara säga en sak innan vi far. Det är fantastiskt att få vara här men något av det allra bästa är alla som är och har varit så glada för min skull.

Jag har fått så många glada tillrop, lyckönskningar, mail, mess och annat och jag jag vill bara säga att jag uppskattar det oerhört. Jag förundras över hur mycket värme det finns. Att så många är så bra på att glädjas med andra. Fantastiskt.

Min familj ställer upp så jag kan vara på den här resan. En vecka kanske inte låter mycket men det är inte ”bara” för mig. Linda har tagit på sig att jobba mer än vanligt också när jag är borta. Och så är det alla andra. Från nära vänner till bekanta, bondekollegor och bloggläsare. Som har varit så glada och snälla.

Tack!