Stolpar, snören och stolpskott

Jaaa! I morgon kommer Linda tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig hur länge som helst känns det som. Danne och jag har jobbat på själva här och det har varit väldigt trevligt. Men också en aning prövande.

Idag till exempel, körde jag av ett mätsnöre som han hade spänt upp. Blicken man får liksom… Men hur tusan skulle jag kunna se ett jättetunt litet snöre som satt precis där jag skulle köra!? Inne i skrapgången!?
Sedan höll jag på att förstöra en inredningsstolpe också. Som han just hade bultat fast i golvet. I samband med det gormade vi till och med lite på varandra, och det hör verkligen inte till vanligheterna.

Det som har mätts och bultats är bland annat stolpen som syns på bilden här ovanför. Vi ska göra en VIP-avdelning till kalvarna som går med mammorna i ko-stallet. De ska få en särskild ätplats med näringsrikare och mer ungdomsanpassat foder. Blir klart i morgon skulle jag tro så då kan jag visa.

Den som var ett stolpskott och körde över snöret var alltså jag!

För övrigt har det snöat idag. Lite lätt. Ömsom regnblandat, ömsom vitt och kallt. Hoppas vi får ha ett par minusgrader nu och slippa slasket.