Om någon undrar

Om någon händelsevis undrar var jag har hållit hus de senaste dagarna så kan jag berätta att min frånvaro från el blogo handlar om mat, möten, jobb, en skvätt sprit, intervjuer, goda vänner och knatter på tangenter. 

Nu borde jag vara i duschen för vi ska på julbord jag och Danne. Men jag tänkte i alla fall berätta att jag har varit på Lantmännens distriktsstyrelsekonferens och att kalvarna har hittat in i sin fodergömma.

Det kanske inte syns så bra på bilden men det är som en liten gång så att bara de små djuren kommer in och kan äta mixfoder. Korna vill bra gärna dit och smaka men de får nöja sig med lite grövre balar, annars blir de för feta inför kalvningen.

Nu ska jag göra mig så snygg det går inför kvällen och det är inget enkelt uppdrag. Ser. För. Jävlig. Ut.

Hörs i morgon! Då ä’ rä’ föschta advent!