Från stan, via diskrummet och ut i kvällskaos

En utmaningarnas dag är snart till ända. Julklappsinköp på dagen och lösa djur nu på kvällskvisten. Det är inte så man somnar till i onödan direkt. 

Danne och jag var iväg och fixade de sista klapparna idag och det gick riktigt bra. Men det tog tid, vi fick ringa in transporthjälp och man blir ju helt trött i huvudet av alla människor.

Efter en dag med stadsluft och julhandling var det nästan skönt att Linda behövde lämna lite jobb åt mig ute i ladugården. Jag gruvade mig först för jag var helt mör i kroppen fast vi bara travat runt i affärer, men när jag väl kom ut var det som att både kropp och hjärna rensades.

Diskade några hinkar och sopade bara men det var fint att komma ut.

Dramat nu ikväll hade hade vi däremot kunnat vara utan. Elias såg en kalv som var lös och det visade sig att det var ett helt gäng som hade fått upp en dörr. Djur överallt och en av dem hade även hittat en presentkorg som den gick runt med på huvudet! Typiskt att det var så mörkt, det hade varit en kul bild att visa här!

Dessutom stod en vattenkopp och rann i Hangarn och en tjur hade fastnat i en grind. Inget som var svårfixat men ibland undrar man vad som pågår när man vänder ryggen till! Är det hyssiga småtomtar i farten eller vad är det frågan om?

Det kanske börjar bli dags att ställa ut lite mut-gröt så det blir lugnt här?